woensdag 29 april 2015

Volle weken

Ja, de afgelopen weken was het wat druk. Allemaal mensen die nog de aangifte voor de Belastingdienst moesten doen. Nu zal je zeggen, vraag dan uitstel aan. Maar het uitstel van 2013 loopt op 1 mei 2015 af. En van andere klanten moesten weer de cijfers van 2014 aan de bank of andere toezichthouders gerapporteerd worden.  Dus ik heb veel gewerkt, niet alleen op mijn vrije vrijdag voor het bedrijf waar ik werk, maar ook in het weekend voor mijn eigen klanten.

Mijn Random Acts of Kindness bestonden er in de afgelopen 2 maanden dan ook uit om mensen te helpen met hun aangifte invullen. Maar omdat ik datzelfde werk door de week ook al doe, was er weinig afwisseling voor mij.

Maar afgelopen weekend kwam de ommekeer, ik werd voor de radio geïnterviewd over eetbare planten in het duin. Ik geef dit weekend een excursie in de duinen over dit thema en ze wilden hier aandacht aan besteden op de radio. Toen ik de mail ontving, dacht ik prima een interview voor iemand die er een stukje van voor de radio gaat maken, en schreef dit ook terug. Maar toen ik doorkreeg dat ik het zelf moest vertellen, Life op de radio, werd ik toch een beetje zenuwachtig.  Gelukkig ging het goed.Deze zondag geef ik dan ook een excursie over eetbare en bruikbare planten in het duin. Om 10.00 uur op zondag 3 mei op de hoek Van Alkemadelaan/Pompstationsweg in Den Haag, bij de ingang van Meijendel Het is gratis en je hoeft je van te voren niet aan te melden. ( dus bij slecht weer, blijf je lekker thuis)


7 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ja het was afgelopen zondag. Maar voor mij was het maar eenmalig, jij bent nu constant op tv en radio. Knap hoor.

   Verwijderen
 2. Nice post, things explained in details. Thank You.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat fijn, Mobile App Developers, dat jullie zo oprecht geïnteresseerd zijn. Wij geloven jullie natuurlijk direct.

   Verwijderen
  2. Wel alert van die Mobile App dat ze doorhebben dat ik alles in details explain.

   Verwijderen
 3. Jammer dat ik het nu pas lees, en dat ik op vakantie was, anders was ik graag mee gegaan. Ik hou me aanbevolen voor een volgende keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt nog een paar kansen deze zomer om met deze excursie mee te lopen. Op zondag 14 juni en zondag 12 juli doen we het gewoon nog een keer om 10.00 uur op dezelfde plaats. En als je van te voren mij doorgeeft dat je komt, verzorg ik ook nog eens een lunch voor je, bij mij thuis. Ik woon op 400 meter van het eindpunt van de excursie. En inderdaad dat is geen toeval.

  BeantwoordenVerwijderen