vrijdag 16 oktober 2020

Je gaat het niet geloven

 

Nou je gaat het niet geloven, maar er is weer iemand dood.

Voor mijn overleden collega , die in het voorjaar is overleden is een vervanger gekomen in september. Een jong meisje van 25 jaar. Op woensdag zeg ik tot morgen tegen haar,  zij ging nog even door. Donderdagochtend was ze er niet. Dus ik stuur een appje. Kom je nog vandaag. Ze reageerde niet, maar ze was die nacht overleden. Dat is toch wel heel onverwachts. Ik heb er geen woorden voor.

 

Andere dingen die mij verontrusten :

 

Vroeger, er waren popartiesten met songs over Golden Brown, Lucy in the sky  with diamonds en iedereen vond dat normaal. En nu is er  geouwerhoer  over ”Ik doe niet mee,” en iedereen valt erover. Alsof die LSD en Heroine een goed plan was. Maar niemand die erover viel.

 

Er was een oproep in Corona tijd om meer Nederlandse artiesten te draaien op de radio omdat hun inkomsten daalden. Alsof de inkomsten van Engelse artiesten niet daalden. Maar daar hadden ze geen oog voor. Alleen voor zichzelf.

 

In december 2019 was er Cornona in China, niemand die er bij nadacht dat het wel eens in Nederland kon komen. Wat enorm suf van ons.

 

In Nederland kost de Rexona deodorant 2.89. In Duitsland 1.39. In Nederland hebben we om de haverklap aanbiedingen voor 1+1 gratis. In Duitsland dus niet. Alleen  is de btw daar 19% ipv 21 % in Nederland. Dus er is een apart marketing beleid voor Nederland. Hoog in de markt zetten en dan mikken op de zuinige Nederlanders die voor de voordeelaanbiedingen gaan.

Ik nam dus laatst kennis van een website; Two girls one cup. Maar je kunt alleen reacties zien van mensen die deze film hebben gezien, niet het origineel, Misschien is het ook niet aan te bevelen. Het is al uit 2007. Kun je nagaan, hoe ik op de hoogte ben van dit soort dingen. Maar toch suf, dat het echte filmpje niet meer te zien is.

 

Ik ben al een jaar bezig om contact te krijgen met een klasgenoot van het VWO waarmee ik het laatste jaar van het VWO zo’n beetje vergroeid was. Vandaag kreeg ik contact met hem. Hij heeft al sinds 1989 HIV en nu darmkanker en zijn ouders zijn net overleden. Wat een kutzooi. Ik moet zeggen dat ik blij ben, dat het er voor mij wat beter uitziet.

 

 

2 opmerkingen:

  1. Alweer iemand overleden? Wat een rampjaar, voor jou en de mensen in je omgeving. Ik ken het gevoel: in watvoor B-film ben ik beland? Op een gegeven moment zelfs gelaten reageren: ‘welja, tuurlijk, dit kan er ook nog wel bij.’ Ik denk dat we van corona voorlopig nog niet af zijn, maar voor het overige hoop ik dat het voor jou en je dierbaren een beetje rustiger wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo daar, als een nieuweling in crypto-valutahandel, verloor ik veel geld door alleen op de markt te navigeren. In mijn zoektocht naar een echte en vertrouwde handelaar, kwam ik Anderson Johnny tegen die me begeleidde en hielp om zoveel winst te maken tot een bedrag van $ 40.000. Ik deed mijn eerste investering met $ 1.000 en behaalde een ROI van $ 9.400 in minder dan 8 dagen. U kunt contact opnemen met deze deskundige handelaar via e-mail tdameritrade077@gmail.com of op WhatsApp +447883246472 en wees klaar om uw eigen getuigenis te delen

    BeantwoordenVerwijderen