dinsdag 25 januari 2022

Keto Dieet

 

Ik ben begonnen met het keto dieet. Ik hoor je al denken, dat is toch met braadworsten en slagroom? Ja, dat dacht ik ook en daarom was ik er geen fan van. Maar nu heb ik een keto programma van de Foodsisters met groente, cashewnoten en tofu met pindasaus.


Het idee is dat je op vetverbranding overgaat ipv verbranden met koolhydraten. Daardoor leert je lichaam overschakelen tussen deze twee soorten verbranding en zal sneller in de toekomst op vetverbranding overgaan. Nou klinkt dat mij als muziek in de oren, want ik heb genoeg vet. Het zou fijn zijn als dat eens verbrand zou worden.

Bovendien had ik het s’ avonds steeds koud als ik afval. Terwijl, ik zeg het nog maar een keer, er is echt genoeg vet om te verbranden. Daarom ben ik met keto begonnen.

Ik moet zeggen de eerste dag viel niet mee. Ik ging al om half vijf avondeten omdat ik zo flauw was. En om 6 uur had ik het wel gehad en ging ik maar naar bed. Maar ik had gehoord dat je lichaam moet omschakelen en ging de volgende dag door met het programma. En vanaf dag 2 liep het goed.  Alleen moest ik de hele nacht mijn bed uit om te gaan plassen.

Inmiddels zit ik bij dag 5, ik ben 2.7 kilo afgevallen  en ik heb het niet meer koud s’ avonds en hoef ook niet de hele tijd naar de wc.De Dikkedame schreef dat ze 3.000 km had gefietst maar niet afgevallen was. Ik zou zeggen probeer dit eens. Ik denk dat je, als je iets ouder bent, je ook iets aan je eten moet veranderen naast het sporten.

Ik had een broek en jasje besteld een maat te klein, om mij te stimuleren om het dieet vol te houden. Vandaag kwam het en wat denk je, ik pas het al! Superblij. 

5 opmerkingen:

 1. 2,7 kilo in 5 dagen is giga! Goed bezig. Ook fijn dat je het 's avonds niet meer koud hebt. Geen energie-armoede 😊.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat goed, en het ziet er heerlijk uit. Afvallen met cashewnoten en pindasaus, wie wil dat nou niet. Ik vind keto een beetje spannend omdat ze zeggen dat het slecht voor je nieren is, maar ooit heb ik ook wel zoiets gedaan en daar viel ik toen goed mee af (kwam er met winst weer bij toen ik weer in mijn oude eetpatroon verviel, maar dat terzijde). Ik ben nu 35 kilo kwijt en nu stagneert het al een maand, terwijl ik ook nog wel genoeg vet te verbranden heb. In februari doe ik weer aan een 100% challenge mee, 100% volgens de richtlijnen van Dr. Fuhrman eten. Da's ook veel groente en tofu. En fruit en bonen. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo hee, dat gaat rap. Ik heb het ook wel eens gedaan, viel er ook flink van af en voelde me energiek. Net als bij de Verdubbeldame zat het er snel weer aan toen ik 'af en toe' weer aardappelen ging eten en biertjes ging drinken. Het mooist zou zijn: doordeweeks koolhydraatarm, en dan in het weekend de teugels een klein beetje aten vieren. Dat klinkt als beter vol te houden. In de praktijk ben ik toch ook doordeweeks weer gaan snacken. Daarom: respect voor jou, én voor de Verdubbeldame, want 35 kilo kwijt raken vind ik wel heel knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig hoor jullie afval prestaties, ik ben 2 jaar geleden 12 kg afgevallen, met een dieet van een diëtiste. Dat moest ook, want ik bleek diabetes te hebben en had anders aan de medicatie gemoeten. Het was wel een streng dieet, ben blij dat ik nu op gewicht blijf en toch lekker kan eten. Het is wel koolhydraatarm, maar niet echt keto, dat is ook niet verstandig met diabetes. Ik ben deze maand begonnen met de hamster in je brein, krijg elke dag een appje met tip, en moet wat beter op voeding en beweging letten. De bedoeling is 1 kg per maand eraf, dus rustig aan afvallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo daar, als een nieuweling in crypto-valutahandel, verloor ik veel geld door alleen op de markt te navigeren. In mijn zoektocht naar een echte en vertrouwde handelaar, kwam ik Anderson Johnny tegen die me begeleidde en hielp om zoveel winst te maken tot een bedrag van $ 40.000. Ik deed mijn eerste investering met $ 1.000 en behaalde een ROI van $ 9.400 in minder dan 8 dagen. U kunt contact opnemen met deze deskundige handelaar via e-mail tdameritrade077@gmail.com of op WhatsApp +447883246472 en wees klaar om uw eigen getuigenis te delen

  BeantwoordenVerwijderen