woensdag 19 oktober 2022

Postzegels met korting

 

Op mijn favoriete Facebook site : Vrekken en Consuminderen zag ik een goede tip om nu alvast postzegels te kopen. In januari gaat de prijs weer omhoog en nu kun je dus goedkoop inslaan. Ze blijven toch geldig. Maar in de commentaren stond nog iets namelijk dat je bij Postzegelsmetkorting.nl goedkopere postzegels kunt bestellen. Je krijgt dan series die niet meer verkocht worden maar wel geldig zijn tegen gereduceerd tarief.

Dat leek me een goed plan. Omdat de kerstzegels eigenlijk ook belachelijk duur zijn besloot ik meteen postzegels voor de kerstkaarten voor
mij en mijn moeder te bestellen en voor volgend jaar. Dus ik bestelde 50 stuks.

Heel snel kreeg ik het pakketje in de bus. Maar ik baalde enorm. Ik had een pakketje van 30 stuks ontvangen. En van die 30 was een vel van 10 stuks met de bruine rat erop. Dan ga je iemand een verjaardagskaart sturen met een bruine rat erop. Lekker dan.

Eerst ging ik maar eens een mailtje sturen aan de organisatie met een foto van het pakket van 30 postzegels en of ik er nog eens 20 mocht krijgen.

Direct de volgende morgen kreeg ik een mailtje met excuses en dat ik het ontbrekende setje opgestuurd zou krijgen. En het zal wel zijn omdat het een instituut van de post is, maar diezelfde avond had ik een pakketje van ze. Maar er zaten geen 20 postzegels in, maar 50!

Nu was ik er wel klaar mee. Sturen ze 2x het verkeerde. Dan moeten ze het zelf maar weten, ik houd de postzegels. Helemaal geen bruine ratten deze keer maar gezellige eendjes en natuurgebieden.

Dus nu heb ik 80 postzegels. Dat is een beetje veel. Maar ik kan iedere week iemand een kaartje gaan sturen. Ook aan mijn tantes en ooms, die zijn al oud en zullen het wel leuk vinden om post te krijgen.


Ik begon met boekenleggers aan een oom te sturen, die spaart hij. Ik plakte er meteen 2 bruine ratten op. Hij is lid van het IVN een natuurvereniging, dus hij kan het wel waarderen. Voor de duidelijkheid heb ik erbij geschreven: het zijn allemaal Gods schepselen.

5 opmerkingen:

 1. Haha, dat zinnetje levert vast een glimlach op bij de postbode.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geestig, hopelijk ziet de postbode het ook, eens met @Marja!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ratten hartstikke leuke beesten. Liever dat dan de kop van Willem Alexander.
  Groetjes Yolande

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, bedankt voor je kaart! Kwam terug van een weekendje in de bossen, dat was wel leuk thuis komen.
  Altijd een plezier om je blogs te lezen.

  Yolande

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig! dank voor de uitleg, mijn complimenten voor het mooi geschreven blog!

  BeantwoordenVerwijderen