zondag 13 februari 2022

Tamara leefstijlprogramma is gratis

 Ja, nu kan iedereen het lijfstijlprogramma van Tamara krijgen, of je nu aanvullend verzekerd bent of niet je krijgt het inschrijfgeld van € 99 terug. Gebruik deze link:

https://doktertamara.nl/vrouwHet is ook leuk om te doen als je niet wilt afvallen. Vooral de eerste drie lessen over voeding en supermarktsafari zijn erg interessant. Latere lessen vond ik wat minder omdat het over zingeving gaat en daar ben ik zelf al heel diep ingedoken met de boeken van Covey. Daarom vond ik de les wat oppervlakkig.

Maar een aanrader dus, deze cursus.

Ik heb deze week ook weer eens 3 vazen voor mijn vensterbank gekocht  voor €1,- per stuk bij de kringloop. Het blauwe setje ben ik nu wel tevreden over,  het roze setje is meer een verzameling van losse  vazen. Maar ik vind het wel goed zo.

 

 
 Ik ga me nu eens verdiepen in staande lampen. Ik had er twee in de woonkamer maar 1 deed het niet meer. Ik wou er mee naar het repair café. Door corona was het café helaas gesloten maar deze maand zou het weer opengaan. Alleen begaf de tweede lamp het vandaag ook toen ik er een multomap op gooide. Nu is het wel erg duister in de kamer.   Dus ik ga geen twee weken wachten  op het café en dan te horen krijgen dat ze de lampen niet kunnen maken, of maar eentje. Ik ga toch maar gewoon twee nieuwe lampen kopen.

4 opmerkingen:

  1. Wat een mooie en toepasselijke typfout(?), lijfstijl. Ben je dat programma gaan volgen naast dat programma van twee jaar dat je al deed? Of is dat nu afgelopen? Ik heb haar boek nu in de bieb gereserveerd. Qua voeding ben ik al flink veel radicaal-gezonder bezig dan dokter Tamara voorstelt, maar van de rest kan ik misschien nog wat leren. Ik worstel namelijk weer eens met zingeving. Leuk dat je je vazen hebt gefotografeerd. Volgende post je nieuwe lampen?!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga me nu eens verdiepen in dokter Tamara

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo daar, als een nieuweling in crypto-valutahandel, verloor ik veel geld door alleen op de markt te navigeren. In mijn zoektocht naar een echte en vertrouwde handelaar, kwam ik Anderson Johnny tegen die me begeleidde en hielp om zoveel winst te maken tot een bedrag van $ 40.000. Ik deed mijn eerste investering met $ 1.000 en behaalde een ROI van $ 9.400 in minder dan 8 dagen. U kunt contact opnemen met deze deskundige handelaar via e-mail tdameritrade077@gmail.com of op WhatsApp +447883246472 en wees klaar om uw eigen getuigenis te delen

    BeantwoordenVerwijderen