tag:blogger.com,1999:blog-4931980983530111811.post3827914425737567953..comments2024-03-22T05:46:30.073-07:00Comments on De zinkende surfer: Tja, week drieDe Zinkende Surferhttp://www.blogger.com/profile/14690369228515697389noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4931980983530111811.post-91574076451853317912014-02-04T23:36:05.859-08:002014-02-04T23:36:05.859-08:00Ja, dat in de knoop komen met andere waarden herke...Ja, dat in de knoop komen met andere waarden herken ik... Ik vond het knap lastig, en ben eerlijk gezegd blij dat ik nu niet zo meer hoef op te letten.<br /><br />Maar uiteindelijk is het je toch gelukt om wat te besparen en dat weer te investeren in iets goeds! En je bakt nu bovendien je eigen brood...<br /><br />Hoe gaat het met de afvalrace? En met je cursus columns schrijven?Firma Fluitekruidhttps://www.blogger.com/profile/11475600187356447838noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4931980983530111811.post-60185563604569905872014-01-19T04:15:17.301-08:002014-01-19T04:15:17.301-08:00Hartelijk dank namens Bolivia. Dat je meer inzicht...Hartelijk dank namens Bolivia. Dat je meer inzicht hebt gekregen in je bankzaken en wat financiƫle dingen hebt geregeld is denk ik al een mooie uitkomst. Als je voorverpakte diepvriesboerenkool koopt in de supermarkt is die eerst geblancheerd, misschien dat rauw invriezen gewoon niet kan? Ik maak wel eens zelf cruesli die ik heel lekker vind. Gewoon een zak (goedkope) muesli kopen, beetje olie in de koekenpan (al moet zonder olie ook kunnen), flinke schep muesli erbij, evt wat appel/banaan/rozijn erbij, en als het enigszins is gebakken&geroosterd een schep honing of agavesiroop erbij en nog heel even laten sudderen. Het gaat dan lekker klonteren en krokant worden. De Verdubbeldamehttps://www.blogger.com/profile/11242000102182674148noreply@blogger.com